Σε μία παράγραφο

Ημέρα με σημαντικές ειδήσεις. Τις καταγράφουμε δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον σχολιασμό τους.
Από την αρχή έκδοσης του FACT καταγράφουμε τις διαρκώς επιδεινούμενες συνθήκες για πολλούς Έλληνες. Τα σημερινά στοιχεία για τη φτώχεια στην Ελλάδα χτυπάνε πάλι καμπανάκι.
Η γνωστή είδηση για τις τρύπες στον προϋπολογισμό παίζει πάλι ψηλά στην ειδησεογραφία ενώ είναι βέβαιο ότι ο νέος Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Ο πρώτος “μιλένιαλ” που γίνεται αρχηγός κράτους είναι γεγονός για την Ευρώπη. Ανάσα για τον Σουλτς και καταποντισμός για τον Γκρουέφσκι στη γειτονική μας ΠΓΔΜ.  Διορία στους Καταλανούς από την κεντρική κυβέρνηση στην Ισπανία να αποσαφηνίσουν τις προθέσεις τους.
Ενώ ο Πρωθυπουργός είναι στις ΗΠΑ τις εντυπώσεις στο πολιτικό πεδίο τις κλέβει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί με αφορμή το ταξίδι αυτό. Απευθύνθηκε στους Έλληνες πολίτες ωσάν να είναι αυτός ο Πρωθυπουργός και κέρδισε τις εντυπώσεις. Καλά πρώτα δείγματα από το νέο επικοινωνιακό επιτελείο.
Η αίτηση της Ηριάννας Β. να αποφυλακιστεί απορρίφθηκε.
Η τελευταία είδηση και η πιο ξεχωριστή και δίνει και τον τίτλο του δελτίου.  Στην Πολιτεία της Καλιφόρνια πλέον τα pet shop θα μπορούν να διαθέτουν μόνον αδέσποτα.

Χρόνος ανάγνωσης δελτίου: 5 λεπτά.

Για το αποψινό FACT συνεργάστηκαν οι Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και ο Θανάσης Παναγόπουλος. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε!