Σε μία παράγραφο

Μέρα με μεγάλες δόσεις παραπολιτικής και υποθέσεις για τις οποίες έχουμε ακόμα να μάθουμε πολλά για να καταγράψουμε τα facts τους. Φτωχή η ψαριά του FACT λοιπόν.
Για μια ακόμα φορά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος λέει τα αυτονόητα για τους όρους ανάκαμψης και ανάπτυξης της οικονομίας.
Κομβικο σημείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής το αν οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν ανώνυμα ή θα πρέπει να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους για να ληφθεί υπόψιν η κατάθεσή τους.
Στην Αυστρία ο Σεμπάστιαν Κουρτς πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων. Πάλι η επιστολική ψήφος ρύθμισε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αυστρία.
Αύριο τα σπουδαία για την Καταλονία.
Πολλά τα  νέα από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Θύμιος Τζάλλας τα καταγράφει και αυτή την εβδομάδα.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για χολέρα επισημαίνει σε αυστηρή του ανακοίνωση το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σήμερα είμαστε χαρούμενοι γιατί το “σπίτι”του FACT, η Agilis S.A. ανέλαβε ένα ιδιαίτερο έργο για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Για άλλη μια φορά η Agilis αναδεικνύεται κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικών για στατιστική αλλά και στατιστικών και άλλων ερευνών.
Στην Agilis πάντα θεωρούσαν την έκφραση “Greek Statistics” κακόγουστο ανέκδοτο δεδομένου ότι Έλληνες φρόντιζαν για την ορθότητα των στατιστικών στοιχείων στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Χρόνος ανάγνωσης δελτίου: 5 λεπτά.

Το αποψινό FACT επιμελήθηκε η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και ο Θύμιος Τζάλλας.

Καλό Σαββατοκύριακο!