Σε μία παράγραφο

Περιμέναμε την ομιλία Πουτζντεμόν στην καταλανική Βουλή για να κλείσουμε το αποψινό δελτίο άλλης μιας ημέρας χωρίς πολλές ειδήσεις αλλά με πολύ βαριά ατμόσφαιρα.
Είπε λοιπόν ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έδειξε τη βούληση του λαού της Καταλονίας η περιοχή να ανεξαρτητοποιηθεί κάτι που θα κάνει αλλά όχι τώρα άμεα αφού θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία μετα από μερικές εβδομάδες μετά από διάλογο με τη Μαδρίτη.
Η ομιλία ξεκίνησε μία ώρα μετά την προγραμματισμένη και υπήρξε έντονη φημολογία ότι έγιναν διάφορες διαβουλεύσεις ίσως και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ.
Ειλικρινά ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική προς όφελος του ισπανικού λαού στο σύνολό του.
Πέρασε η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου από τη Βουλή αλλά με απώλειας για την κυβερνητική πλειοψηφία. Όσα ειπώθηκαν και σήμερα θα τα αφήσουμε ασχολίαστα.
Διαβάστε και τις υπόλοιπες ειδήσεις της ημέρας. Παρατηρείστε, στην είδηση που αφορά την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχική Υγείας τον ένα από τους λόγους που χιλιάδες συμπολίτες μας παραπέμπονται να νοσηλευτούν σε ψυχιατρική δομή υγείας. Για να έχουν ένα πιάτο φαγητό.

Χρόνος ανάγνωσης δελτίου: 5 λεπτά.

Το αποψινό δελτίο επιμελήθηκε ο Θανάσης Παναγόπουλος με τη βοήθεια της Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.