Σε μία παράγραφο

Διαφωνούμε με όσα είπε ο Γιάννης Ραγκούσης στο περιοδικό Antivirus για τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στην ομοφυλοφιλία αλλά μας θορυβεί όταν αυτή απαντά με εξώδικα. Αυτό είναι και το θέμα του σημερινού μας σχολίου.
Μείζον ζήτημα στις σχέσεις Εκκλησίας- Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑνέλ έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
Στα χαρακώματα και με τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ για το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου οι οποίοι ξεκινούν τη Δευτέρα απεργίες.
Επιτέλους η Κομισιόν αναλαμβάνει δράση και αντεπιτίθεται στο αντιεμβολιαστικό κίνημα! Διαβάζουμε για τη δράση μιας ελληνικής ΜΚΟ για το θέμα.
Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες των συμβολαιογράφων για ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών.
Δεν βλέπουμε φως στο τούνελ που έχει μπει η Καταλονία. Βέβαια, σήμερα το ισπανικό δικαστήριο που ερευνά το ενδεχόμενο “στάσης κατά του κράτους” έδειξε σημάδια καλής θέλησης. Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Μόλις το 43% των Καταλανών πήρε μέρος στην ψηφοφορία. Διαβάστε όλες τις σχετικές ειδήσεις.
Την αθωότητα Διώτη για τη λίστα Λαγκάρντ ζήτησε η Εισαγγελέας.
Ο Θύμιος Τζάλλας αφήνει και εκείνος με τη σειρά του το Brexit στον πάγο που το έβαλαν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι και έφτιαξε ένα απολαυστικό κολάζ από τις πιο γνωστές και πολυσυζητημένες στιγμές από τα συνέδρια των Συντηρητικών. Από τον βήχα της Τερέζας μέχρι το “the lady is not for turning” της Λαίδης Θάτσερ αλλά και άλλες πολύ δραματικές στιγμές.
Η πολιτική στα καλύτερά της.

Χρόνος ανάγνωσης δελτίου: 7 λεπτά.

Το αποψινό FACT επιμελήθηκε η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και ο Θανάσης Παναγόπουλος.
Καλό Σαββατοκύριακο!