Ελληνικό: Παρέμβαση “άνωθεν”

H Κομισιόν που δεν έχει επέμβει μέχρι σήμερα για άλλα και άλλα, (πχ τις κυβερνητικές επεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον Τύπο ή ακόμα χειρότερα, την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στην πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων που κι αυτό είναι μνημονιακή υποχρέωση) ανησυχεί μήπως στο Ελληνικό η κυβέρνηση σκίζει το 3ο μνημόνιο και παρενέβη σήμερα για να θυμίσει πως το Ελληνικό είναι μνημονιακή υποχρέωση και να δηλώσει πως θα εξετάσει την απόφαση του ΚΑΣ. (Ναυτεμπορική)

Έχουμε επανειλημμένως επισημάνει ότι οι επιλεκτικές παρεμβάσεις της Κομισιόν και πάντα προς όφελος αγοραστών προάγει τον αντιευρωπαϊσμό και τον αντισυστημισμό.

Από την πλευρά του ο ενδιαφερόμενος αγοραστής της υπό κρατικοποίηση έκτασης δηλώνει ότι θα μελετήσει την απόφαση όταν θα υπάρξει η επίσημη ενημέρωση. Η αλήθεια είναι ότι ότι σε αυτή τη χώρα όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.
Στην ανακοίνωσή της (ΣΚΑΙ) η Lamda Development θυμίζει ότι η ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων είναι μέρος των δεσμεύσεών της.

Μένει να αναζητήσουμε πόσο συνεπής έχει υπάρξει σε ανάλογες δεσμεύεις σε άλλα έργα που έχει ολοκληρώσει στη χώρα. Πάντα κερδισμένος βγαίνει όποιος αναδεικνύει αρχαία που τυχόν βρίσκονται σε χώρο που κατέχει ή διαχειρίζεται.