Σε μία παράγραφο

Τον τίτλο του αποψινού FACT τον κλέψαμε από το άρθρο του Α. Παπαγιαννίδη στη “Ναυτεμπορική” (v/Facebook), το οποίο περιγράφει βέβαια το κλίμα που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά, κατά τη γνώμη μας, περιγράφει και την αντιπολίτευση.
Μετά από την, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη εμφάνιση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που άλλαξε εντελώς το κλίμα τόσο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και στην κοινωνία, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει ένα αίσθημα προσγείωσης στην καθημερινότητα με την επιστροφή του επιτελείου της ΝΔ στην Αθήνα. Αυτό δεν το κρίνουμε ως κακό.
Στην οικονομία υπάρχουν δείγματα ότι θα υπάρξει δυσκολία να βγουν τα νούμερα. Ακούγεται ότι υπάρχει και δυσαρέσκεια από την πλευρά των δανειστών για τις καθυστερήσεις στην εκκαθάριση των κόκκινων δανείων. Σήμερα πάντως ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς του “στοχοπροσήλωση”. Όλα αυτά βεβαια μένει να δούμε αν και πώς θα μεταφραστούν πολιτικά.
Τα νέα από την πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού δεν είναι καλά αλλά δεν έχουν χειροτερέψει κιόλας. Διαβάστε το πρώτο αναλυτικό report του Υπουργείου Ναυτιλίας για την κατάσταση που επικρατεί στις ακτές και στις θάλασσες του Σαρωνικού.
Τέταρτη επέτειος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, νέος πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κατατέθηκε στη Βουλή το ΝΣ για την ταυτότητα φύλου.
“Κολλημένη” δείχνει η διαδικασία στην Κεντροαριστερά. Να δούμε αν θα βοηθήσει η δημοσκόπηση. Διαβάστε σχετικά
Περιμένοντας την 1η ομιλία του προέδρου Τραμπ στον ΟΗΕ, διαβάστε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα στη ζώνη εκτός πολιτικής.

Χρόνος ανάγνωσης δελτίου: 5΄ λεπτά.

Για το αποψινό FACT συνεργάστηκαν η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και ο Γιώργος Κορδομενίδης.
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.