Σε μία παράγραφο

Ούτε καλά ούτε άσχημα. Έτσι αποτιμούμε την πρώτη, δοκιμαστική, έξοδο στις αγορές. Το εάν το εγχείρημα προσφέρεται για επικοινωνιακή χρήση είναι μια συζήτηση που απλώς θίγουμε.
Βαρουφακειάδας συνέχεια. Ο ένας απαιτεί από τον άλλον να ζητήσει συγγνώμη. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς στο FACT πιστεύουμε ότι κάποιες εξηγήσεις πρέπει να δοθούν απο τον Πρωθυπουργό και να ζητήσει και συγγνώμη, μέσα στη Βουλή για όσα καταλόγισε στους πολιτικούς του αντιπάλους, όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
Πλήγμα για την οικονομία η διαφθορά. Αυτό επισημαίνει στην ειδική του έκθεση ο ΣΕΒ ο οποιός προτείνει και τρόπους για την καταπολέμησή της.
Αφαιρούνται οι ανιχνευτές μετάλλου από το τέμενος τους Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ένταση στον ανατολικό τομέα της πόλης αλλά και στα Κατεχόμενα.
Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις η Άγκελα Μέρκελ.
Τραμπ εναντίον των ίδιων του των Υπουργών. Ο Τζέφ Σέσσιονς στο στόχαστρο επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στην επιτροπή για το Russian Gate.
Ο φιλελεύθερος Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε μοιράζεται την τεχνογνωσία της Ιαπωνίας στην αμυντική τεχνολογία και κλείνει τη μία μετά την άλλη τις συμφωνίες με τις χώρες της Δύσης.

Χρόνος ανάγνωσης του συνοπτικού δελτίου ειδήσεων: 5’λεπτά.